Action & Aldi’s smartphone gadgets: Van Bluetooth hoofdtelefoon tot smart-tv

#2 Aldi aanbiedingen week 39 2021

Bluetooth oordopjes

Ook Aldi verkoopt in week 38 een gadget om muziek mee te luisteren voor minder dan 20 euro. Deze Bluetooth oordopjes hebben de witte AirPods-look, maar hebben verder niet veel weg van Apple’s Bluetooth oordopjes. Al mag je dat ook niet verwachten voor twee tientjes.

Aldi’s Bluetooth oordopjes zijn verkrijgbaar in twee verschillende uitvoeringen: kies voor de set met een kleinere accu in de oordopjes en een grotere accu in de oplaadcase, of voor de set met een grotere accu in de oordopjes en een kleinere accu in de oplaadcase.

Bluetooth oordopjes Aldi
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Ultra HD Smart-tv

Oké, een smart-tv is geen gadget voor je smartphone. Maar het is wel handig om een smartphone te hebben als je ook een smart-tv hebt. Andersom maakt het inderdaad weinig uit. Deze tv heeft wifi, een internet browser en de apps van Netflix en Amazon Prime Video zijn beschikbaar. Bestuur de tv via je smartphone of via de bijgeleverde afstandsbediening.

Verder zien we dat het energielabel van deze tv een donkerrode ‘G’ is. Die staat natúúrlijk voor ‘Goed’. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat dit een energie slurpend apparaat is. Of toch wel?

Ultra HD Smart TV Aldi
Ultra HD Smart-tv (Afbeelding: Aldi)

449,00 euro

Reageer op artikel:
Action & Aldi’s smartphone gadgets: Van Bluetooth hoofdtelefoon tot smart-tv
Sluiten