Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 1 dec 2021

Aldi & Action’s kerstige apparaten en gadgets: van raclette tot XL LED-boom

#1 Aldi aanbiedingen week 48 2021

Aldi deal: Raclette en grill

Gourmetten, racletten of koken met de kleinste pannetjes te wereld: hoe je het ook noemt, het is een populaire manier om de feestdagen door te komen. Zeker wanneer je thuis geen tien gasten mag ontvangen. Dat is jammer, maar heeft het grote voordeel dat je meer pannetjes voor jezelf hebt. Zo niet, dan heb je alle pannetjes voor jezelf en hoef je geen halfuur te wachten tot je je volgende 1-hap-grote pannenkoek kunt eten. Aldi’s raclette en grill wordt geleverd inclusief 10 pannetjes en heeft een vaatwasbestendig grillplaat.

raclette grill Aldi
Raclette en grill (Afbeelding: Aldi)

64,99 euro

Aldi deal: LED-lichtboom

Sfeer is iets subjectiefs. Of Aldi’s LED-lichtboom de feestdagen (nog?) sfeervoller maken kunnen wij niet bepalen. Al vinden we zelf, geheel subjectief, dat deze LED-lichtslinger die om een statief is gewikkeld niet ultiem sfeervol is. Wie weet zie jij er wel wat in. Aldi’s LED-lichtboom heeft een timerfunctie, een grondpen om hem mee vast te zetten en is IP44 waterdicht.

LED-boom Aldi
LED-boom (Afbeelding: Aldi)

19,99 euro

Aldi deal: Accu-steelstofzuiger

We horen je denken: ‘Sinds wanneer is een stofzuiger een kerstig apparaat?’. Nou, sinds de kerstboom het huis bezaaid met naalden, de persoon die kookt de keukenvloer bezaaid met eten, en er na de feestdagen een grote schoonmaak op je staat te wachten. Aldi’s stofzuiger heeft een afneembare handzuiger, twee verschillende snelheden en een ingebouwde 2200 mAh accu.

steelstofzuiger Aldi
Accu-steelstofzuiger (Afbeelding: Aldi)

59,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Aldi & Action’s kerstige apparaten en gadgets: van raclette tot XL LED-boom
Sluiten