Action laat je de ideale aanbieding voor het EK 2024 scoren met deze projector

Deals Jeroen Kraak 11 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Het EK 2024 start bijna en dat wil je natuurlijk optimaal beleven. Action heeft daarom nu de ideale aanbieding voor je met dit bijzondere scherm en projector.

Het is alweer drie jaar geleden (het EK 2020 werd door covid een jaar uitgesteld) dat we een groot voetbaltoernooi in de zomer hadden. Het WK in Qatar werd tenslotte in de winter gehouden. Het is dus nu een mooi moment om weer een heerlijk tuinfeest te geven waarbij je ondertussen het EK 2024 kijkt.

Daarvoor hoef je niet tussentijds naar binnen, want Action heeft de oplossing voor je. De winkel heeft deze week een projector en een opblaasbaar projectiescherm in de aanbieding. Zo kan je gewoon buiten genieten van de wedstrijden van Oranje.

De projector voor het EK 2024 die je nu goedkoper scoort bij Action

Laten we beginnen bij de projector. Dit is er eentje van Nor-Tec. Deze projector van Action biedt een resolutie van 1080P. Als je ‘m op de juiste afstand zet, heb je een diagonale grootte van 3,30 meter. Zo geniet je in groot beeld van het EK 2024.

Deze beamer werkt op LED-technologie en heeft een levensduur van 50.000 uur. Dat zijn genoeg potjes voetbal die je daarmee kan bekijken. Als we uitgaan van 90 minuten per wedstrijd, zijn dat er minimaal 550. Genoeg voor het EK 2024 dus. Houd er wel rekening mee dat het donker genoeg moet zijn om echt goed beeld te hebben bij deze projector van Action.

Action laat je de ideale aanbieding voor het EK 2024 scoren met deze projector
Buiten voetbal kijken. (Afbeelding: Action)

We moeten het nog wel even hebben over de prijs, want die is zeer voordelig. Voor deze beamer betaal je 89,95 euro.

Opblaasbaar projectiescherm

Projector binnen? Dan heb je natuurlijk ook een goed projectiescherm nodig. Ook die heeft Action deze week in de aanbieding. Doordat deze opblaasbaar is, is het een ideaal exemplaar voor in de tuin. Zo kijk je buiten voetbal als nooit tevoren. Gaat die kapot? Dan repareer je ‘m met het naaisetje en extra reparatiestof die je meegeleverd krijgt.

Wees niet bang, je hoeft niet zelf te blazen, want bij het scherm wordt ook een luchtblazer geleverd. De prijs van dit scherm is 99 euro bij Action. Koop je ‘m samen met de projector, dan ben je voor minder dan 200 euro klaar voor het EK 2024.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen