Ilona Braam
Ilona Braam Smart Home 18 jun 2018
Leestijd: 2 minuten

Action, Aldi en Lidl superaanbieding van de week: familiezwembad

Water lijkt soms wel op iets magisch. Een groot deel van ons lichaam bestaat eruit en een paar slokken water kan je soms helemaal doen opleven. Ook buiten het lichaam doet het zijn magische trucjes. Denk maar aan een verfrissende douche of een heerlijke duik in het zwembad.  Om dat zwembad gevoel een beetje naar huis te halen heeft Action tot begin volgende week een Intex familiezwembad in de aanbieding. 

Familiezwembad voor vier personen

Het wordt niet voor niets een familiezwembad genoemd en het ding is dan ook groot genoeg om een gezin van vier personen van waterpret te voorzien in de tuin of zelfs de woonkamer. Maar voordat de pret begint, worden je longen wel eerst weer op de proef gesteld en moet je een poosje blazen om je zwembad vorm te geven. Het is pas in de zomer dat je je beseft dat er wel heel veel dingen bestaan die je moet opblazen.

Action familiezwembad

Schrijf je in voor de WANT nieuwsbrief?

En ontvang de tofste aanbiedingen in je mail!
[revue_subscribe]

loungezwembad voor vrienden

Maar als het leed is geleden heb je wel een vierpersoons zwembad inclusief vier zitjes met leuningen en kan je dag niet meer stuk. Uiteraard hoef je er niet perse met een gezin in. Als je geen kinderen hebt, kun je er natuurlijk ook gewoon in chillen met je vrienden en wordt het meer een loungezwembad.

Action familiezwembad

Beschikbaar tot 19 juni

Het zwembad is bij Action te koop en komt met een prijskaartje van 19,95 euro. Als je van plan bent om te halen, heb je nog tot dinsdag 19  juni. Daarna is de actie helaas voorbij en verdwijnt het familiezwembad weer uit de winkel.

Action familiezwembad

Met je eigen zwembadje in de tuin hoef je je gelukkig geen zorgen te maken over rode ogen. Als je overigens wist waarom je van een zwembad rode ogen krijgt, ben je nog tien keer blijer met je opblaasbadje en ga je nooit meer naar een openbaar zwembad. De reden is namelijk nogal nasty.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Action

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!