Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: opblaasbare flamingo voor in het zwembad

Vandaag lijkt het er stiekem op dat de zomer onofficieel is aangebroken. Misschien dat het nog wat te koud is om het zwembad in te duiken of je richting strand te begeven, maar aan de andere kant is er ook weinig voor nodig om mensen te stimuleren het water in te duiken. Als jij ook bij die diehards hoort, kun je deze week meteen een flamingo luchtbed bij Action scoren om op het water de dobberen.

Gigantische flamingo

Het gaat om een redelijk grote flamingo van 175 cm x 175 cm, waarop je als volwassene redelijk comfortabel kunt liggen. Het is wel een ontzettend roze geval, maar als echte man zou zoiets je niet moeten deren. Aan de voorkant van het luchtbed vind je het flamingo hoofd, waaraan je je zou kunnen vasthouden. Aan de achterkant van het luchtbed dient een soort staartje als kussen om lekker achterover te kunnen liggen.

Action flamingo luchtbed

Of unicorn luchtbed..

Uiteraard wil je niet alleen maar op een luchtbed liggen en spring je af en toe ook het water in. Wanneer je vervolgens weer op de flamingo wilt klimmen, zijn er twee handvaten om er makkelijk(er) weer op te komen. Overigens heeft Lidl tot en met morgen ook een opblaasbare eenhoorn te koop als dat meer je ding is.

Tot 16 april

Je kunt het flamingo luchtbed tot en met morgen bij Lidl scoren voor 14,95 euro, dus als je vandaag van plan bent om naar het zwembad te gaan kun je nog snel even langs de Action wippen. En mocht je inderdaad naar het zwembad gaan, hebben we wel even een naar weetje voor je. Dit is namelijk de nasty reden waarom je rode ogen in het zwembad krijgt.

Action

Reageer op artikel:
Action, Lidl en Aldi superaanbieding van de week: opblaasbare flamingo voor in het zwembad
Sluiten