Action gaat als een speer met elektrische step voor minder dan €200

Deals Jeroen Kraak 2 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Acer ken je waarschijnlijk vooral als computermerk, maar het bedrijf maakt nog veel meer apparaten. Wat te denken van een elektrische step die minder dan 200 euro kost bij Action.

Een elektrische step is voor veel mensen een goed alternatief voor een elektrische fiets. Het is net wat makkelijker mee te nemen dan een vouwfiets en je hoeft niet te trappen. Toch is er wel een nadeel: je mag er niet de openbare weg mee op in Nederland.

Als je echter regelmatig naar Duitsland of België gaat bijvoorbeeld voor werk (qua grondoppervlak), is het wel superhandig. Voor minder dan 200 euro bij Action ben je in onze buurlanden altijd verzekerd van goedkoop eigen vervoer.

Elektrische step als goedkoop alternatief voor de elektrische fiets

De estep is het gadget om mee te nemen als je op vakantie gaat. Je hebt geen fietsendrager meer nodig op de trekhaak, want in tegenstelling tot de elektrische fiets is deze step makkelijk op te bergen. Hij weegt 11 kilo en ingeklapt heeft hij maar een afmeting van 115 x 47 x 38 centimeter.

De elektrische step bij Action heeft drie verschillende snelheidsmodi waardoor je makkelijk kunt schakelen. De eerste gaat tot 6 kilometer per uur, de tweede tot 20 kilometer per uur en de derde levert je 25 kilometer per uur.

https://shop.action.com/static/images/800/4711121454479_5322a258-7501-4eb0-97a1-212e5a69fc4c.jpg
De Acer die je nu scoort bij Action. (Afbeelding: Acer)

In deze elektrische step zit een 5 Ah lithium-ion batterij. Deze geeft je een actieradius tot zo’n 23 kilometer. Deze heb je tussen de drie à vier uur volledig opgeladen.

Dit exemplaar heeft boven op het stuur een klein LCD-scherm waar je alle nodige informatie op vindt. Denk hierbij aan de snelheid en het accuniveau.

Action heeft een elektrische step voor minder dan 200 euro

Als je wat meer actieradius wil, heeft Action ook een model met 7,5 Ah. Hiermee kan je maximaal 30 kilometer afleggen. Daarnaast heeft dat model een net wat sportievere uitstraling.

Zoals je ziet zijn er twee modellen van Acer verkrijgbaar bij Action. Het model met de kleinere actieradius is uiteraard goedkoper. Deze kost je bij de winkel 199 euro. Voor de elektrische step met 7,5 Ah betaal je 279 euro.

Sharp KS1 | Deze elektrische step is ‘CO2-neutraal’ en een heerlijk bakbeest

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen