Action heeft de coolste aanbieding van dit weekend met deze airco

Deals Jeroen Kraak 31 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Het is dit weekend nog niet zo warm, maar dat wordt de komende tijd (hopelijk) wel anders. Met de mobiele airco van Action ben je daar optimaal op voorbereid.

Het weer is deze week niet echt om over naar huis te schrijven. Het mag best wat warmer en zonniger worden, zodat de barbecue naar buiten kan. Hopelijk komen die warmere zomerdagen vanzelf, maar waarschijnlijk klaag je dan weer dat het te warm is.

Tegen dat laatste is in ieder geval een oplossing: een airco. Action heeft deze week een heel voordelige in de aanbieding.

De Airco van Action

Warmte is natuurlijk heerlijk in de zomer, behalve als je moet slapen. We kennen allemaal wel die kleffe avonden waarbij de lakens tegen je aanplakken. Een airco is hiervoor de ideale oplossing.

Action heeft een ideaal exemplaar dat ruimtes tot 100 m³ kan verkoelen. Bovendien kan deze airco ook nog ontvochtigen en ventileren. Dat doe je allemaal met een druk op de knop via de app.

Action heeft de coolste aanbieding dit weekend met deze airco
(Afbeelding: Action)

Het fijne aan de airco van Action is dat deze behoorlijk zuinig is. Hij heeft energielabel A meegekregen en een koelvermogen van 3,8 kW. Door middel van de wieltjes plaats je hem eenvoudig in de kamer die je wilt koelen.

Bij deze airco is veel naar je eigen hand te zetten. Zo pas je de temperatuur, ventilatiesnelheid, digitale timer, swingfunctie en stand van de ventilator makkelijk aan via de app.

Zo veel betaal je

Het bijgeleverde raamdoek bevestig je via klittenband aan het raamkozijn. Zo gaat de slang naar buiten om de warme lucht af te voeren. Het waterreservoir van deze airco van Action is 1,1 liter. Wanneer dit vol is, gaat er een lampje branden. Het water voer je vervolgens af door een dop aan de onderkant eraf te halen. Doe dit wel in een emmer, anders staat je hele kamer blank.

Dan blijft er nog één ding over: de prijs. Je betaalt voor deze mobiele airco 299 euro bij Action. Dat is best een flink bedrag, maar comfortabele, koele nachten zijn pas echt onbetaalbaar.

Lidl stunt met spotgoedkope 4K smart-tv voor het EK

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen