Action stunt met deze 3 gadgets in de aanbieding

Deals Jeroen Kraak 12 sep 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT speuren elke week de folders en het internet af op zoek naar de beste aanbiedingen. Zo scoor jij de beste gadgets voor weinig. Zelfs bij Action.

Bij Action kun je net zoals Kruidvat, Aldi en Lidl haast alles kopen. Ook voor goedkope gadgets ben je bij de winkel op het juiste adres. Zo ben je een stuk goedkoper uit.

3 gadgets in de aanbieding bij Action

Ook deze week zijn er weer een aantal gadgets in de aanbieding bij Action. Wij zetten de drie beste voor je op een rij.

#1 Stoomreiniger in de aanbieding bij Action

Thuis wil je natuurlijk dat je vloer glimmend schoon is. Action heeft daarvoor het ideale gadget in de aanbieding. Deze stoomreiniger heeft maar liefst 14 verschillende functies.

Niet alleen gebruik je ‘m bijvoorbeeld voor de vloer. Ook kun je het apparaat inzetten om streeploze glanzende ramen te krijgen tijdens het zemen. Naast het apparaat zelf krijg je ook verschillende opzetstukken zodat je voor elke situatie de beste optie hebt. Het apparaat kost nu 49,95 euro bij Action.
Stoomreiniger Action

#2 Hyundai draadloze stofzuiger

Van stoom gaan we naar pure zuigkracht. Want als een apparaat dat heeft, dan is het wel deze steelstofzuiger van Hyundai. Deze stofzuiger, die wel wat wegheeft van een Dyson, kan op een volle lading tot 35 minuten mee. Bovendien heeft dit exemplaar dat bij Action in de aanbieding is, ook een HEPA-filter, wat zorgt voor schonere lucht.

In totaal kan deze draadloze stofzuiger zo’n 0,5 liter aan stof opzuigen. Met een gewicht van 3,2 kilo is die tevens makkelijk te gebruiken. Ook krijg je er verschillende opzetstukken erbij. Bij Action betaal je nu 79,95 euro.

Stofzuiger Action
(Afbeelding: Action)

#3 Draadloze oortjes

Word je nu helemaal gek van het geluid als je partner aan het stofzuigen is? Ook daarvoor heeft Action de oplossing. De winkel heeft deze week ook draadloze oortjes met actieve ruisonderdrukking in de aanbieding.

Nee je hoeft hierbij echt niet te denken als prijzen van de AirPods Pro, hoewel ze er qua uiterlijk best wel wat van weghebben. Nee, deze oortjes die op een volle lading vijf uur meegaan, kosten nu maar 19,95 euro.

(Afbeelding: Action)

Hoe jij je verloren AirPods in iedere mogelijke situatie terugvindt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen