Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 19

Iedere week moet je eigenlijk minimaal één keer rondneuzen door de Action, Lidl en Aldi. Want: geniale gadgets voor een prikkie. We helpen je een eind op weg met onze wekelijkse top 5.

Pulse slimline speaker LED – Action

Bang & Olufsen kwam onlangs met de Beosound Shape, een prachtig geluidssysteem in de vorm van een kunstwerk. Voor de gemiddelde mens echter onbetaalbaar.

Ook een kunstwerk, zij het van een andere orde, is de Pulse slimline speaker LED. De speaker is draadloos, beschikt over verschillende lichtinstellingen en is wél betaalbaar. Verwacht geen Bang & Olufsen-geluid, wel een lage prijs: 19,95 euro.

action, lidl, aldi, speaker

Digitale nachtkijker – Aldi

Dit apparaat ziet er uit als een videocamera uit de jaren 80, maar niets is wat het lijkt. We hebben hier een digitale nachtkijker voor ons.

Vergroot vier keer, beschikt over een opnamefunctie, heeft een objectief van 44 millimeter en is bestendig tegen spatwater. Het is de duurste gadget tot nu toe in deze rubriek, maar voor minder geld dan 119 euro ga je zo’n apparaat niet vinden. Te koop vanaf zaterdag 13 mei.

UNITED OFFICE® 3-in-1 laserpen – Lidl

Gadgets waar je weinig aan hebt, maar die wel indruk maken als je ze demonstreert, zijn het leukst. De 3-in-1 laserpen uit de Lidl folder valt in die categorie.

Het is een pen, aanwijsstok en laserpen ineen. De aanwijsstok is uitgetrokken 56 centimeter lang, de laser bereikt een afstand van 50 meter. Kost je 3,99 euro.

action, aldi, lidl, laserpen.

Tracking- en fietsrugzak – Aldi

Geen gadget, wel een cool ding om tijdens een outdoortrip je gadgets in te vervoeren. Normaal gesproken betaal je voor een tracking- en fietsrugzak al snel meer dan 100 euro. Dit model kost 18,95 euro. En je hebt twee jaar garantie.

Voor dat geld heb je dus een rugzak met een binnenvak die geschikt is voor een drinksysteem, in hoogte verstelbare schouderriemen, een gewatteerd rugdeel, kabeluitgang voor een hoofdtelefoon of MP3-speler en reflecterende vlakken voor betere zichtbaarheid.

aldi, rugtas, action, lidl

SILVERCREST® Opvouwbaar zonnepaneel – Lidl

Oprecht een handig stukje innovatie, dit opvouwbare zonnepaneel waarmee je twee apparaten tegelijk kunt opladen op zonne-energie. Je kunt ‘m zowel neerzetten als ophangen en de gadget neemt nauwelijks ruimte in. Ideaal voor een buitenvakantie.

Even wat specs: het paneel bestaat uit twee hoogwaardige polykristalijne zonnecellen voor een 13/14 W gecombineerd ingangsvermogen, een uitgang met een 2 A stroomsterkte en een geïntegreerd opbergvak tot een A4-formaat. Prijs: 39,99 euro.

Vorige week waren er ook ingenieuze gadgets voor een prikkie bij de Lidl, Action en Aldi te koop. Wellicht liggen ze nog in de schappen ;-).

Volg WANT op Facebook

Reageer op artikel:
Top 5 nieuwe gadgets bij de Action, Lidl en Aldi: week 19
Sluiten