Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 27 nov 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: e-bike voor 1500 euro

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden.

Van Bluetooth oordopjes, refurbished iPhones en Macbooks, tot aan handige keukenapparatuur: Groupdeal verkoopt het allemaal en valt deze week op met een budget elektrische fiets.

‘De wind in de rug’ voor een kleine prijs

De elektrische fiets heeft veel voordelen. Zo brengt de fiets je sneller van A naar B, is het een veelzijdig vervoermiddel en kan de fiets bijdragen aan je fitheid en dagelijkse beweging. Misschien wel het grootste voordeel blijft die heerlijke trapondersteuning die voelt alsof je constant de wind in de rug hebt.

Aan die comfortabele ‘wind in de rug’ hangt alleen vaak een fors prijskaartje. E-bikes zijn geen goedkope speeltjes. Al kun je deze week bij Groupdeal terecht voor een budget exemplaar dat maar 1500 euro kost: goedkoop! Maar is het ook een goede koop?

Groupdeal’s deal: Veloci Spirit 2021 elektrische fiets

Heb je nog nooit van de fietsenfabrikant ‘Veloci’ gehoord? Dat is niet vreemd. Dit merk is in Nederland niet veel gezien, maar is populair bij onze zuiderburen. De e-bikes van Veloci zitten in het lagere segment, wat ze aantrekkelijk maakt voor een groot publiek.

De nieuwe Spirit is op Groupdeal verkrijgbaar in zowel een dames- als een herenmodel. Deze elektrische fiets heeft niet een enorm modern ontwerp (zie de accu op de bagagedrager), maar levert niet in op de kwaliteit van de onderdelen. De budget e-bike heeft namelijk een 36V 250W Bafang middenmotor en een 36V 13Ah accu. Samen zijn deze goed voor een maximale actieradius van 120 kilometer.

veloci spirit 2021 elektrische fiets Groupdeal
Veloci Spirit 2021 (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 1499,00 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende gadgets die er in week 47 in de schappen liggen, waaronder een set Bluetooth oordopjes van Sony, powerbank, gourmetset en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: e-bike voor 1500 euro
Sluiten