Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 2 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor lange dagen computerwerk

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden.

In week 39 verkoopt Groupdeal een onmisbare gadget voor de ideale thuiswerk set-up. Al is deze ergonomische muis minstens net zo handig op kantoor.

Ergonomische muis voor lange dagen computerwerk

Een ergonomische muis ziet er altijd een beetje vreemd uit. Het ziet er niet alleen een beetje vreemd uit, het voelt ook een beetje vreemd. Wanneer je voor het eerst een dergelijke muis in je hand hebt, weet je niet goed wat je er mee moet. Waarom zo’n simpele gadget er zo ingewikkeld uit laten zien? Omdat het goed is voor je pols en arm, en daarmee je schouder, rug, heupen, benen, enkels en tenen. Alles staat met elkaar in verbinding, toch?

De voordelen van een ergonomische muis, zoals dit exemplaar van Groupdeal, kunnen aanzienlijk zijn. Zeker wanneer je werk bestaat uit uren en uren werken op een computer. Een ergonomische- of verticale muis brengt je onderarm in een betere positie zodat deze minder spieren aanspant en helpt je pols ontspannen en brengt deze in een comfortabele neutrale positie. Daarnaast worden je grotere arm spieren geactiveerd door deze muis in plaats van de kleine spieren in je pols.

Groupdeal’s deal: Ergonomische muis

De ergonomische muis die deze week bij Groupdeal in de digitale winkelschappen ligt is een simpel model, dat op een simpele manier de houding van je hand, pols en arm verbetert. De muis werkt direct wanneer de kleine bijgeleverde USB-ontvanger met een laptop of computer wordt verbonden. De muis werkt draadloos op twee batterijen.

Ook fijn aan dit gadget is dat het maar 13 euro kost. Dat is zeker drie keer goedkoper dan een bezoekje aan de fysiotherapeut voor je muisarm.

ergonomische muis Groupdeal
Ergonomische muis (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 12,95 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier welke 15 nieuwe gadgets die er in week 39 in de schappen liggen. We kunnen alvast verklappen dat je er onder meer een 4K smart-tv, soundbar en een terrasverwarmer kunt scoren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!