Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor onder 1500 euro

Groupdeal gooit wekelijks en zelfs dagelijks allerlei gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een goedkope elektrische fiets.

Een duwtje in de rug voor een kleine prijs

Een elektrische fiets heeft vele voordelen. Een nadeel van de meeste e-bikes is dat er vaak een flink prijskaartje aan hangt. De gemiddelde elektrische fiets gaat namelijk al snel voor zo’n 3000 euro over de toonbank. Niet als het aan Groupdeal ligt. Daar koop je deze week namelijk een elektrische fiets voor minder dan 1500 euro. Voor dat geld krijg je een lekker duwtje in de rug tijdens het fietsen, ook wanneer je al met de wind in de rug fietst.

Veloci spirit elektrische fiets
Veloci Spirit damesmodel (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s elektrische fiets

Veloci is in Nederland niet een veel gezien merk voor elektrische fietsen. Dit merk scoort echter goed bij onze zuiderburen met e-bikes in het lagere segment. De Veloci Spirit is een van de populaire modellen van Veloci, mede door de lage prijs.

De Spirit is verkrijgbaar in zowel een dames- als een herenmodel op Groupdeal. Beide hebben een Lithium-ion accu van 36V en 13Ah en een Bafang Modest middenmotor. Dat lees je goed: een middenmotor. Die had je vast niet zien aankomen voor deze prijs. De actieradius van deze elektrische fiets ligt dankzij deze componenten tussen de 60 en 120 kilometer.

Is Veloci’s Spirit een enorm geavanceerde e-bike? Nee. Met een gewicht van 25 kilo en zichtbare accu achterop de fiets is het ontwerp van de fiets eerder achterhaald dan vernieuwend. Toch is het een zeer degelijke e-bike voor deze prijs. Dat komt niet alleen door de middenmotor, maar ook door de trapsensoren die de ondersteuning bepalen die hij geeft, de ingebouwde wandelfunctie en doordat de motor afslaat zodra je stopt met trappen. Daarnaast heeft deze elektrische fiets van Groupdeal 7 Shimano versnellingen.

e-bike Veloci spirit Groupdeal
Veloci Spirit herenmodel (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 1399,00 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 6 te koop zijn.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor onder 1500 euro
Sluiten