Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: draadloze UV smartphone sterilisator

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een handige gadget voor je smartphone.

Hoe vies is jouw smartphone eigenlijk?

Je smartphone is waarschijnlijk je meest gebruikte gadget. We hebben onze smartphones dagelijks tientallen keren in onze hand om berichten te sturen, te bellen, het nieuws en onze mail te checken en nog veel meer. Daarnaast leggen we hem neer op onze keukentafel, op de wastafel in het toilet, op het tafeltje in de trein en we steken hem in onze zak en laten hem ergens in onze tas slingeren. Heb je wel eens nagedacht over hoe smerig al deze contactmomenten je smartphone maken?

Denk er niet te lang over na en denk liever na over hoe je je smartphone weer een beetje fatsoenlijk schoon krijgt. Zelfs wanneer hij er schoon en glanzend uitziet is hij viezer dan je verwacht. Wie niet genoegen neemt met een poetsbeurt met een doekje en wat Glassex kan voor dit gadget van Groupdeal gaan: een Draadloze UV sterilisator voor de smartphone.

smartphone steriliser group deal
Smartphone UV sterilisator (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s draadloze UV smartphone sterilisator

De ultraviolet steriliser van Groupdeal maakt jouw smartphone voor je schoon. Leg hem simpelweg in het gadget en het apparaat doet de rest. Hiervoor gebruikt hij UVC-licht dat bacteriën en virussen doodt. Eigenlijk net als jij tijdens het desinfecteren en schrobben van je handen ook bacteriën en virussen doodt.

Het gadget kan ook gebruikt worden om sieraden, bankpassen, horloges en andere kleine items schoon te maken. Het apparaat werkt draadloos en kan worden opgeladen middels een micro USB-oplaadkabel (deze is niet inbegrepen).

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier een topgadget van Lidl uit week 1.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!