Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: goedkope Bluetooth gadget voor je tablet

Groupdeal gooit wekelijks en zelfs dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is opvallend en de ander handig. Wat alle gadgets gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Deze week is dat een Bluetooth toetsenbord dat nog geen 20 euro kost.

Een handig hulpje: Bluetooth toetsenbord

Niet iedereen is even behendig met zijn smartphone en met een tablet. Al helemaal wanneer het aankomt op het typen met deze relatief kleine apparaten. Beide hebben wel een toetsenbord, maar die wordt op het beeldscherm weergegeven. Dat maakt het schrijven van lange berichten, mails en documenten soms een rotwerkje. Een extern QWERTY-toetsenbord lost dit ‘probleem’ op. Op Groupdeal kwamen we zo’n extern Bluetooth toetsenbord tegen. Is het een onmisbare gadget? Dat ligt er compleet aan hoeveel tijd je verspilt aan het tikken van teksten op je digitale toetsenbord.

Bluetooth toetsenbord Groupdeal
Bluetooth toetsenbord (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: toetsenbord voor tablet of smartphone

Het toetsenbord dat Groupdeal deze week verkoopt is simpel en goedkoop; hij kost minder dan 20 euro. Dankzij de Bluetooth-functie (Versie V4.2) sluit je hem zo aan op je verschillende apparaten. Daarnaast heeft het toetsenbord een ”geïntegreerde houder” (lees: een gleuf) waarin je de smartphone of tablet kunt plaatsen. Zo kunnen die apparaten net als een laptop functioneren, tenminste, als je het over de manier van typen hebt natuurlijk.

Volgens Groupdeal kun je dit toetsenbord zelfs met je laptop verbinden. Waar dat goed voor is weten wij ook niet, maar misschien zie jij er wel een voordeel van in. Waar wij het voordeel wel van inzien is om het toetsenbord met je smart tv te verbinden. Kan dat ook, Groupdeal? Dat maakt het typen en zoeken naar je favoriete films en series namelijk een stuk makkelijker.

Bluetooth toetsenbord tablet Groupdeal
Flinq Bluetooth toetsenbord voor tablet (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 17,95 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Kruidvat nog veel meer opvallende gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 10 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: goedkope Bluetooth gadget voor je tablet
Sluiten