Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: robot voor in de tuin

Uncategorized Lisanne Beijen 27 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een robotgrasmaaier.

Een apparaat voor de luie tuinman

Eerder deze week lichtten we Aldi’s accugrasmaaier uit. Vergeet dit apparaat. Groupdeal heeft namelijk een veel lekkerdere deal voor wie (geen) groene vingers heeft en zijn handen zelf liever niet vuil maakt. Maak kennis met Robomow, de robotmaaier.

Een robotmaaier, dat lees je goed. Deze robot doet het (niet zo zware) klusje van grasmaaien voor je. Even de buitenlucht in om het gazon te onderhouden? Bah. Jij zit toch veel liever achter je beeldscherm de zoveelste YouTube video te kijken?! Bedien Robomow simpelweg via je smartphone van achter het raam terwijl je zelf met de benen omhoog op de bank zit en met je hoofd in je beeldscherm.

Robomow RK 2000 Groupdeal
Robomow RK 2000 (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: robotgrasmaaier

Delegeer het grasmaaien aan je nieuwe beste vriend: een robotgrasmaaier. Deze robot maait het gras net zo goed, al dan niet beter, dan jij dat zelf doet. Hoe en wanneer hij dat precies doet stel je op de bijbehorende app op je smartphone in. Denk hierbij aan de maaitijden, welke zones moeten worden gemaaid en meer. Zo stuur je de robot er alleen op uit als het jou het beste uitkomt.

Wat minder aantrekkelijk is aan deze maairobot in vergelijking met Aldi’s accugrasmaaier is de prijs. Een hulpje als deze is namelijk niet goedkoop, zo blijkt. Voor dat geld zou je haast een tuinman in de arm nemen.

Prijs: 750 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 12 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen