Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: koppel dit gadget aan je Google Home

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een set slimme lampen.

Smart home niet compleet zonder slimme lampen

Sta jij nog op om de lampen aan te zetten met de schakelaar aan de muur? Wat hopeloos ouderwets zeg. Anno 2021 zijn slimme lampen al lang geen nieuwigheid of diepte investering meer. Dat laat Groupdeal deze week ook zien met een set goedkope slimme lampen die werken via het wifi-netwerk thuis. Voeg de lampen toe aan je smart home netwerk van allerlei slimme apparaten of start het web van slimme apparaten met deze simpele LED-lampen.

smarthome wifi lampen Groupdeal
Slimme lamp (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: drie FlinQ smart wifi-lampen

De set van slimme lampen die je deze week ik Groupdeal’s digitale schappen vindt zijn praktisch en maken je huishouden daarnaast nog makkelijker. Niet dat een lamp aandoen via de schakelaar een enorm werk is maar gemak dient de mens, toch?

De slimme lampen hebben verschillende functies. Die beheer je eenvoudig via een app op je smartphone. Dat betekent inderdaad dat je je smartphone in je hand moet hebben om bijvoorbeeld de kleur van de lampen aan te passen, maar laten we eerlijk zijn; dat had je waarschijnlijk toch al. Groupdeal’s slimme lampen hebben spraakbesturing en zijn compatibel met zowel Google Home als Amazon’s Alexa.

slimme lampen Groupdeal
Wifi-lampen (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 29,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier een paar van de meest opvallende gadgets die er in week 13 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!