Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: gadget voor muggenhaters

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een apparaat dat muggen vangt.

Er bestaan twee soorten mensen…

Het is midden in de nacht en er zoemt een mug langs je hoofd terwijl je in bed ligt. In deze situatie bestaan er twee soorten mensen: de een trekt de deken nog wat verder over zijn hoofd en doet een poging om gewoon verder te slapen, en de ander doet het licht aan en jaagt een uur lang op de muggen tot ze allemaal weg zijn.

Beide mensen hebben waarschijnlijk niet de beste nachtrust. In het eerste geval niet omdat ‘gewoon’ doorslapen wanneer er aan de andere kant van de deken een mug zoemt vrijwel onmogelijk is. In het tweede geval wordt de nachtrust verstoord door het felle licht dat om een uur ‘s nachts aangaat met de daarop volgende frustrerende muggenjacht. Op de website van Groupdeal kwamen we een gadget tegen die beide mensen aan een betere nachtrust helpt: een muggenlamp.

muggenlamp Groupdeal
Muggenlamp (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: muggenlamp

De muggenlamp die Groupdeal deze week verkoopt vangt muggen voor je terwijl jij lekker op een oor ligt. De muggen worden in de val gelokt door het licht en de gesimuleerde lichaamswarmte van de lamp. Dankzij een slim anti-ontsnappingsontwerp kunnen ze niet meer uit de lamp ontsnappen wanneer ze eenmaal gevangen zijn. De lamp werkt dus zonder chemicaliën of giftige stoffen. Het is alleen wel te kopen dat de muggen niet collectief doorgaan met zoemen nadat ze in de opvangbak terecht zijn gekomen.

muggenlamp Groupdeal
Muggenlamp (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 14,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 14 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: gadget voor muggenhaters
Sluiten