Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: robotstofzuiger voor minder dan 100 euro

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een goedkope robotstofzuiger.

Een handige huishoudhulp

Stofzuigen: de een ziet het als een rustgevende klus en de ander stelt het liefst een half jaar uit tot die door het stof het huis niet meer ziet. Wie zijn tijd liever aan iets anders besteedt dan aan stofzuigen kan deze week op Groupdeal terecht voor een handige huishoudhulp. De robotstofzuiger doet deze klus namelijk voor je.

robotstofzuiger Groupdeal
Robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: goedkope robotstofzuiger

Robotstofzuigers zijn vaak kostbare apparaten. Dat maakt ze een stuk minder aantrekkelijk dan een gewone stofzuiger. Deze robot kost echter minder dan honderd euro en is daardoor een serieuze optie voor wie het stofzuigen liever uitbesteedt.

De robotstofzuiger die deze week bij Groupdeal in de aanbieding is kan zo’n 100 minuten achter elkaar een oppervlakte van 120 vierkante meter schoonmaken. We zeggen ‘schoonmaken’ omdat deze robot meer kan dan alleen stofzuigen. Het 3-in-1 apparaat heeft namelijk ook een paar ingebouwde borstels en een mop waardoor hij ook de vloer voor je kan aan vegen en dweilen. Voor het dweilen zijn er twee dweildoekjes inbegrepen, maar na twee keer dweilen moet je dus nieuwe doekjes bestellen. Hoeveel je dat kost weten we niet, dus misschien kun je het dweilen beter zelf blijven doen. Niet alleen om de kosten, maar ook omdat de dweil dus werkt met wegwerp schoonmaakdoekjes; duurzaam is anders.

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets, waaronder een airfryer, e-bike en Bluetooth hoofdtelefoon, die er in week 15 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!