Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding goedkope iPhone X

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een goedkope refurbished smartphone van Apple.

Apple smartphone uit 2017 nog steeds een prima toestel

Drie jaar geleden schudde Apple de wereld van de smartphone op met de lancering van deze smartphone. De iPhone X verraste niet alleen om zijn naam, maar ook omdat de hele voorkant van de smartphone uit beeldscherm bestond. En o ja, voordat we het vergeten: een andere reden voor opschudding en verrassing was de zogenaamde ‘notch’ bovenin het beeldscherm.

Apple’s iPhone X was, ondanks de notch, een groot succes en een razend populaire smartphone. Dit mede door zijn, toen nog innovatieve, FaceID en sterke 12 megapixel camera. Voor wie anno 2021 nog altijd met een iPhone SE (ondergetekende) of iPhone 6 rondloopt is de iPhone X een hele vooruitgang. Op Groupdeal scoor je de smartphone deze week tegen een scherpe prijs.

iPhone X water
iPhone X (Afbeelding: Apple)

Groupdeal’s deal: refurbished iPhone X 64GB

De iPhone X die je deze week op Groupdeal scoort voor zo’n 350 euro is geen nieuwe smartphone. Hij werkt echter wel als nieuw. Het toestel is namelijk refurbished. De B-Grade betekent dat het toestel op 50 punten is getest door robots, 100 procent functioneel is en wordt geleverd met twee jaar garantie. Het toestel is uiteraard simlockvrij zodat je hem direct kunt gebruiken.

Prijs: 349,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 17 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding goedkope iPhone X
Sluiten