Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 15 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: robotgrasmaaier met groene vingers

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een robot grasmaaier van Robomow.

Besteed het grasmaaien uit aan je nieuwe beste robotvriend

Handen omhoog als je grasmaaien leuk vindt. Zien we handen? Nee. Precies, grasmaaien is niet een leuke of spannende klus. Een klus die wel regelmatig moet gebeuren om de tuin niet te laten verwilderen tot een ware jungle. Grasmaaien hoef je anno 2021 helemaal niet meer zelf te doen. We hebben het hier niet over een tuinman maar over een grasmaairobot die dit werk voor je doet. Maak kennis met Groupdeal’s robotgrasmaaier.

Robomow RK2000 Groupdeal
Robomow RK 2000 (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: robotgrasmaaier van Robomow

Een robotgrasmaaier als deze van Robomow die je in week 19 bij Groupdeal scoort is geen goedkoop apparaat. Voor wat hoort wat, hè. De robotgrasmaaier kost 750 euro. Voor dat geld krijg je een grasmaaier die werkt middels spraakbesturing maar die je ook kunt aansturen via de MyRobomow webapplicatie. De robotgrasmaaier maait tot een gazonoppervlak van 770 of 2000 vierkante meter, afhankelijk van het model dat je kiest.

Is een robotgrasmaaier zijn hoge prijs waard? Wie heel perfectionistisch is als het op zijn gazon aankomt vertrouwt een robot waarschijnlijk niet direct. De robotgrasmaaier maait inderdaad vaak in een willekeurig patroon waardoor je niet de ‘mooie’ rechte lijnen op je gazon krijgt. Dit betekent echter niet dat hij stukken overslaat. Groupdeal’s robotgrasmaaier is een prima deal, maar het blijft een flink bedrag voor iets dat je met een beetje discipline prima zelf kunt oplossen.

Prijs: 750 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 19 in de schappen liggen: een solar douche voor in de tuin, goedkope elektrische fiets, fitness apparatuur en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!