Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: handig apparaat voor in je thuis gym

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een opvouwbare loopband.

Van de sportschool naar je thuis gym

Het zal de fanatieke sportschoolganger niet zijn ontgaan dat de sportscholen momenteel zijn gesloten. Deze covid-maatregel heeft misschien een deuk geslagen in je solide plan om 2021 fit en actief te beginnen. Niet gevreesd; het is nog altijd gratis om in de frisse buitenlucht een rondje hard te lopen.

Heb je het om wat voor reden dan ook niet zo met de frisse buitenlucht? Dan kun je ook voor het geld dat je normaliter uitgeeft aan je sportschoolabonnement een aantal fitnessapparaten in eigen huis installeren. Daarvoor hoef je geen complete kamer vrij te hebben als het aan Groupdeal ligt; voor deze opvouwbare loopband is namelijk zelfs in de kleinste schoenendoos plek.

opvouwbare loopband Groupdeal
Opvouwbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: opvouwbare loopband

De loopband die je in de sportschool gebruikt is een enorm apparaat. Voor zo’n apparaat moet je minstens een (minder)kamer opofferen in eigen huis of je woonkamer permanent omtoveren tot sportschool. Een opvouwbare loopband als deze lost dit probleem op. De loopband neemt opgevouwen weinig ruimte in beslag en weegt maar 28 kilo waardoor het geen onmogelijke opgave is om hem te installeren in je huis op 3 hoog.

Groupdeal’s loopband heeft drie programma’s en verschillende snelheidsniveau’s. Het is geen uitgebreid apparaat maar dat kun je ook niet verwachten voor deze prijs en dit formaat. Zoals hieronder op de afbeelding is te zien heeft de loopband van Groupdeal een monitor die je hartslag in de gaten houdt en LCD-display waarop je snelheid, tijd, afstand, verbrande calorieën en hartslag worden weergegeven. Daarnaast heeft het fitnessapparaat een smartphone- en tablethouder zodat je je niet hoeft te vervelen tijdens het rennen.

opvouwbare loopband Groupdeal
Opvouwbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 374,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 2 kunt kopen.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: handig apparaat voor in je thuis gym
Sluiten