Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 22 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: noise cancelling Bluetooth oordopjes

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met goedkope noise cancelling Bluetooth oordopjes.

In je eigen bubbel met actieve noise cancelling oordopjes

Noise cancelling hoofdtelefoons en oordopjes zijn tegenwoordig een populaire keuze. Ze blokkeren het geluid van een huilende baby wanneer je in het openbaar vervoer of een vliegtuig zit en blokkeren omgevingsgeluid en een lawaaierige huisgenoot of partner wanneer je vanuit huis werkt. Oordopjes met actieve noise cancelling reduceren het omgevingsgeluid. Hoe goed dit werkt hangt af van de kwaliteit van de oordopjes.

Groupdeal heeft deze week een set Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling in de aanbieding. De oordopjes kosten slechts 50 euro. Of deze kleine prijs ten koste gaat van de geluidskwaliteit en noise cancelling-functie? Daar mag je zelf achter komen.

noise cancelling oordopjes Groupdeal
Oordopjes met actieve noise cancelling (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling

Groupdeal’s oordopjes blokkeren omgevingsgeluid van -25 tot 28 decibel. Al is dit, volgens Groupdeal, ook afhankelijk van het omgevingsgeluid. Daarnaast is het natuurlijk afhankelijk van hoe lekker de oordopjes in je oor passen. Een over-ear hoofdtelefoon blokkeert omgevingsgeluid misschien makkelijker dan oordopjes die niet perfect in je oor passen.

Deze betaalbare Bluetooth oordopjes werken met Bluetooth 5.0, hebben een oplaadtijd van 90 minuten maximaal, een ingebouwde microfoon zodat je er ook mee kunt bellen en hebben een luisterduur van maximaal zes uur.

groupdeal Bluetooth oordopjes
Bluetooth oordopjes met actieve noise cancelling (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier welke opvallende gadgets en apparaten er in week 20 in de schappen liggen: van super goedkope e-bike (onder 800 euro) tot een pastamachine.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!