Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 29 mei 2021

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: spotgoedkope espressomachine

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een spotgoedkope espressomachine.

Investeer in je dagelijkse cafeïne kick

Dagelijks een koffie-to-go halen als excuus voor een werkpauze en/of blokje om is lekker en leuk maar is ook een dure hobby. Die drie of vier euro’s per keer tikken namelijk aardig aan. Eenmalig investeren in een espressomachine is voor de frequente koffiedrinker daarom misschien een betere optie. Voor een goede espressomachine tel je alleen makkelijk een paar honderd euro, of zelfs meer dan duizend euro, neer.

Als het aan Groupdeal ligt hoeft een kop koffie uit eigen keuken helemaal geen diepte-investering te zijn. Daar scoor je deze week namelijk een Italiaanse espressomachine voor iets meer dan honderd euro.

espressomachine Groupdeal Zanussi
Zanussi espressomachine (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s espressomachine: waar voor je geld?

Groupdeal’s espressomachine is de EMZ17-SSB van Zanussi. Zanussi is een Italiaanse fabrikant van keukenapparaten en heeft dit apparaat zeker een Italiaans tintje gegeven. Het apparaat staat ongetwijfeld goed op het aanrechtblad, maar werkt het apparaat ook naar behoren en smaakt de koffie die eruit komt net zo goed? Door deze bizar kleine prijs ga je daar haast aan twijfelen, dus eerst proeven en dan geloven.

Deze espressomachine van Groupdeal heeft een waterreservoir met een inhoud die groot genoeg is voor twee espresso’s per keer. Daarnaast belooft het onderhoud van het apparaat simpel te zijn doordat, volgens Groupdeal’s beschrijving, de knoppen, stoompijp en het koffiereservoir direct toegankelijk zijn.

Prijs: 119,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier nog veel meer opvallende gadgets die er in week 21 in de schappen liggen, zoals een elektrische brommer, mini-jetski, XXL heteluchtfriteuse en goedkope Bluetooth oordopjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: spotgoedkope espressomachine
Sluiten