Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 8 mei 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: bedien de deurbel met je smartphone

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een slimme deurbel voor minder dan honderd euro.

Smart home begint bij de voordeur

Smart home gadgets zijn in trek. Dat is niet geheel zonder reden; ze maken je leven nét een tikkeltje gemakkelijker. Neem bijvoorbeeld een slimme thermostaat die je huis alvast verwarmt voordat je thuis komt of slimme lampen die je kunt aan- en uitschakelen via je smartphone. Dit soort gadgets zijn niet essentieel maar zeker een uitkomst voor wie liever lui dan moe is. Voor hen heeft Groupdeal deze week een slimme deurbel in de aanbieding.

Een slimme deurbel heeft dezelfde functie als je huidige deurbel: iemand die voor de deur staat belt aan terwijl jij op de bank hangt en overweegt of het de moeite waard is om op te staan of niet. Groupdeal’s slimme deurbel maakt deze overweging alleen wat makkelijker, of beter gezegd, neemt deze weg. Dankzij een slimme deurbel met camera hoef je namelijk niet van je luie kont af te komen om de bel te beantwoorden. Je kunt dus, zonder de deur daadwerkelijk open te doen, het belletje beantwoorden via je smartphone.

slimme deurbel Groupdeal
Slimme deurbel (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Flinq draadloze slimme deurbel

De deurbel die Groupdeal in week 18 verkoopt heeft een full HD camera en 2-weg audio. Dankzij deze laatste functie kun je vanaf de bank tegen de persoon praten die voor je deur staat, en kan die persoon ook terug praten onder door de brievenbus te moeten schreeuwen. Dat is wel zo handig. Dit werkt allemaal via de bijbehorende app. Naast deze functie heeft de slimme deurbel ook een nachtmodus en bewegingssensor

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 18 in de schappen liggen: van elektrische fiets en koffiezetapparaat tot Motorola smartphone en wifi-versterker.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!