Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes onder 20 euro

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een set (super goedkope) Bluetooth oordopjes.

Wel of geen snoer aan je oordopjes?

Toen Apple in 2016 zijn eerste Bluetooth oordopjes lanceerde waren Bluetooth oordopjes nog vrij futuristische gadgets. Ze leken onpraktisch en oncomfortabel. De afgelopen jaren hebben het tegendeel bewezen; draadloze oordopjes zijn je-van-het. Tenminste, dat vinden sommigen van ons. Anderen houden zo lang het nog kan krampachtig vast aan de snoertjes van hun oordopjes en hoofdtelefoons.

Wie het tijd vindt om deze snoertjes los te laten maar geen geld heeft, of dit niet wil neertellen, voor dure AirPods kan in week 22 op Groupdeal terecht voor een scherpe aanbieding.

Bluetooth oordopjes Groupdeal
Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Bluetooth oordopjes

De Bluetooth oordopjes die in week 22 te koop zijn op Groupdeal gaan voor een haast onmogelijk kleine prijs over de toonbank. Voor een gadget zonder snoeren hoef je je portemonnee helemaal niet op de kop te zetten. De witte oordopjes, die net als veel andere Bluetooth oordopjes verdacht veel weg hebben van Apple’s AirPods, kosten maar vijftien euro. Een prijs die niets lijkt op Apple’s Bluetooth oordopjes.

Mag je voor deze kleine prijs ook een kwaliteit verwachten als die van Apple’s gadgets, Google’s Pixel Buds of Samsung Galaxy Buds? Nee, het blijven natuurlijk wel budget oordopjes. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je er tijdens het wandelen, werken of sporten geen plezier van kunt beleven.

Bluetooth oordopjes case Groupdeal
Case van Bluetooth oordopjes (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 14,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 22 in de schappen liggen, waaronder verschillende smarthome gadgets, een sport-massageapparaat en meer.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: Bluetooth oordopjes onder 20 euro
Sluiten