Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: smarthome gadget tegen hitte

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een slimme air conditioner.

Gadget voor wie slecht tegen hitte kan

De zon laat zich ein-de-lijk serieus zien . Precies op tijd: niet te vroeg en niet te laat. We kunnen nu namelijk weer wat vrijer de deur uit. Het zou een kwelling zijn geweest als het in maart al 25 graden en zonnig was. Al kun je vast niet de hele dag in het zonnetje zitten.

Krijg je het binnen in huis wat te heet en glijd je van het zweet haast van je bureaustoel af? Dan kun je deze week op Groupdeal terecht voor een slimme mobiele airco die jouw hoofd koel houdt. Dan hoef je dat in ieder geval zelf niet meer te doen.

slimme mobiele airco Groupdeal
Slimme mobiele airco (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Slimme mobiele airco

Een airco in huis halen is slim. Tenminste, wanneer je huis niet lekker door kan luchten wanneer het warm is of als je op de bovenste verdieping woont en je huis in de zomer omtovert tot broeikas. In deze gevallen is een airco geen overbodige luxe.

Wat misschien wel overbodige luxe is, maar toch lekker om te hebben, is een slimme airco. Die bedien je via je smartphone terwijl je languit op de bank ligt. Dit apparaat van Groupdeal werkt ook via Amazon Alexa en de Google Assistent en is daarom een goede toevoeging aan je smart home.

Prijs: 549,95 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier welke opvallende en handige gadgets er in week 23 in de schappen liggen, waaronder een wekker met QI-oplader, ijsmachine, en een goedkope e-bike.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: smarthome gadget tegen hitte
Sluiten