Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 19 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: smartwatch voor hardlopen, fietsen en meer

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een budget smartwatch.

Smartwatch als nieuwe verslaving?

De afgelopen jaren is de populariteit van de smartwatch sterk gestegen. Waar het eerst nog een soort spionage-achtige gadget leek, is menigeen tegenwoordig verslaafd aan de smartwatch om zijn pols. Waarom? Het is een verlengstuk van de smartphone (waaraan de meesten van ons al verslaafd zijn) en gooit daar nog wat handige functies aan toe om beweging te monitoren. Verbrande calorieën bijhouden is misschien net zo’n ongezonde verslaving als onze social media checken. Toch is een smartwatch als deze van Groupdeal een toffe gadget waar met name sportievelingen (in spé) onder ons blij van worden.

groupdeal smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Sinji health smartwatch

De smartwatch die deze week bij Groupdeal in de schappen ligt heeft een opvallend ontwerp. Niet doordat hij er enorm futuristisch uitziet, maar juist omdat het klokje nog op die van een ‘klassiek’ horloge lijkt. Hij lijkt waarschijnlijk het meest op de activity trackers en smartwatches van Garmin.

Binnenin dit klokje gebeuren er echter wel dingen die niet gebeuren in een ouderwets horloge. Denk bijvoorbeeld aan het tellen van stappen, meten van de bloeddruk en hartslag, en het weergeven van notificaties.

Benieuwd hoe een smartwatch als deze, of een andere activity tracker zoals een horloge van Fitbit of Apple Watch, je stappen telt en verbrande calorieën meet? We hebben het hier uitgebreid voor je uiteengezet. De stappenteller en calorieënteller zijn namelijk niet zo betrouwbaar als je misschien denkt.

groupdeal smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 42,50 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 24 in de schappen liggen, waaronder nog meer activity trackers, een iPhone 8 voor nop, elektrische step, automatische pastamachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!