Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: Apple’s iPhone XR voor een kleine prijs

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een refurbished iPhone XR met 64GB.

Waarom een refurbished smartphone kopen?

In de afgelopen jaren worden (high-end) smartphones steeds duurder. Voor een nieuw high-end toestel is een prijs boven de 1000 euro niet vreemd. Het mag dan misschien niet vreemd zijn, maar het blijft veel geld. Geld dat je misschien veel beter kunt besteden. Want heb je die allernieuwste smartphone van OnePlus, Samsung of Apple nou echt nodig?

Wie een high-end toestel wil zonder hoge prijs kan op zoek naar een refurbished model. Die is altijd goedkoper dan dezelfde nieuwe smartphone. Een refurbished smartphone is een tweedehands toestel. Toch ben je vrijwel altijd beter af een refurbished model te kopen in plaats van een koopje op Marktplaats. Verkopers van refurbished smartphones testen de toestellen namelijk uitvoerig aan de hand van een puntensysteem om te bekijken of alle functies nog naar behoren werken. En daar hoort uiteraard ook een garantiebewijs bij.

Een ander voordeel van het kopen van een refurbished toestel, zoals de onderstaande van Groupdeal, in vergelijking met een willekeurige smartphone van Marktplaats, is dat je zeker weet dat hij niet is gestolen.

Groupdeal’s aanbieding: Refurbished iPhone XR 64GB

Deze week kun je op Groupdeal terecht voor een refurbished iPhone XR 64GB. Apple presenteerde dit toestel aan het einde van 2018 als een van de ‘goedkopere’ opties uit de bekende X-series.

De iPhone XR heeft een haarscherp Liquid Retina beeldscherm, een krachtige en energiezuinige A12-processor en een 12 megapixel camera. Als je deze Apple smartphone op Groupdeal koopt, krijg je er gratis tempered glass en een hoesje bij.

iPhone XR Coolblue
iPhone XR (Afbeelding: Coolblue)

Prijs: 399,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 25 te koop zijn voor een kleine (en soms grote) prijs. Denk aan een opblaasbare jacuzzi, Bluetooth speaker, terrasverwarmer en meer.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: Apple’s iPhone XR voor een kleine prijs
Sluiten