Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 3 jul 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: Apple iPhone met tweede leven

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een refurbished iPhone X voor 350 euro.

iPhone X: nog geen vergane glorie

Apple’s iPhone X werd eind 2017 gepresenteerd. Het flagship toestel deed veel stof opwaaien en was een van de meest besproken, al dan niet de meest besproken, smartphones van zijn tijd. Vandaag is deze iPhone niet nieuw en geen nieuws meer. Het toestel heeft verschillende metamorfoses ondergaan, van iPhone XS en iPhone 11 Pro tot aan de nieuwste iPhone 12. Ondanks dat de iPhone X inmiddels een paar jaar oud is, zijn er genoeg redenen waarom je voor een goedkoop refurbished exemplaar zoals deze van Groupdeal zou kunnen kiezen.

iPhone X Apple Groupdeal
iPhone X (Afbeelding: Apple)

Groupdeal’s refurbished Apple smartphone

Toen Apple zijn iPhone X presenteerde, werd er oneindig veel gesproken en geschreven over het toestel. Met name de ‘notch’ werd met de grond gelijk gemaakt. Wie hier doorheen kan kijken en niet moeilijk doet over een stukje beeldscherm heeft in 2021 nog steeds een goed toestel aan de iPhone X.

Het toestel dat in 2017/2018 het prijskaartje van een flagship toestel had, heeft vandaag een prijskaartje dat niet eens half zo groot is. Wie niet perse de nieuwste smartphone hoeft te hebben kan nog jaren plezier beleven aan deze refurbished iPhone van Groupdeal.

Een refurbished smartphone kopen heeft ook zijn voordelen, naast zijn lage prijs. Zo heeft een refurbished simlock-vrij toestel altijd een paar maanden garantie wanneer je hem van Groupdeal koopt. Iets wat je niet krijgt bij een tweedehands toestel van Marktplaats. Daarnaast is de smartphone getest door robots die zijn functionaliteit beoordelen, en heeft hij een antibacteriële behandeling gehad. Dit laatste is natuurlijk een fijne extra.

Prijs: 349,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 26 in de schappen liggen, waaronder een solar LED-schaduwscherm, een hondenzwembad, luchtkoeler, een espressomachine en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: Apple iPhone met tweede leven
Sluiten