Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 10 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: sportieve en goedkope smartwatch

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een goedkope smartwatch.

Smartphone in de zak en smartwatch om de pols

Een smartwatch is een populaire gadget onder de actievelingen onder ons. Wie actief is op het gebied van werk wordt door een smartwatch op de hoogte gehouden van afspraken in de agenda, notificaties, nieuwe mails en inkomende oproepen. Het is een verlengstuk van de smartphone. Dat is handig voor die schaarse momenten dat je smartphone niet aan je hand zit gelijmd.

Een smartwatch is ook een populaire gadget voor wie niet vies is van wat fysieke activiteit op z’n tijd. Zo functioneert het gadget, indien hij de juiste functies heeft, ook als activity tracker. Goede voorbeelden hiervan zijn de smartwatches van Fitbit en Garmin, maar ook Apple’s Apple Watch is een veel gekozen activity tracker.

Deze populaire opties hebben veel handige functies, maar daar hangt vaak ook een aardig prijskaartje aan. Een activity tracker met veel opties maar zonder het grote prijskaartje is Groupdeal’s Sinji smartwatch.

groupdeal smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Sinji Smartwatch

Wat zijn looks betreft is deze smartwatch op het oog geen enorm futuristische en slimme gadget. Groupdeal’s slimme horloge heeft wat weg van de smartwatches van Garmin en Suunto. Al krijg mag voor minder dan veertig euro natuurlijk niet verwachten dat de kwaliteit van de smartwatch, van zowel de onderdelen als de functies, zich meten aan de gadgets van Suunto en Garmin.

Toch heeft deze smartwatch verrassend veel handige functies voor zijn kleine prijs. Denk bijvoorbeeld aan een bloeddruk- en hartslagmeter, hij meet je zuurstofsaturatie en lichaamstemperatuur, een speciale sportmodus, het afspelen van notificaties en muziek, en is hij te koppelen aan Bluetooth.

groupdeal smartwatch
Smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 37,50 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 27 in de schappen liggen, waaronder een 65” 4K tv, een opblaasbare jacuzzi, goedkope e-bike en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: sportieve en goedkope smartwatch
Sluiten