Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 17 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: opmerkelijke multifunctionele gadget voor wijnfles

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een multifunctionele gadget voor een gezellige middag of avond.

Dit is de battle om de meest multifunctionele (en opmerkelijke) gadget

Lidl en Aldi staan bekend om hun multifunctionele gadgets. Groupdeal wil duidelijk meedingen in de wedstrijd voor multifunctionele gadget met meest verrassende functies met dit gadget voor een wijnfles. Zie hier een wijnkoeler, lamp, feestverlichting en Bluetooth speaker in-een. Een wijnkoeler waarvan je niet wist dat je hem nodig had (correctie, je hebt hem niet nodig).

3-in-1 wijnkoeler Groupdeal
3-in-1 wijnkoeler (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Wijnkoeler met LED-verlichting en Bluetooth speaker

We horen je denken: ‘Zeg, vertel eens wat meer over de gadget die we wel en niet nodig hebben.’. Vooruit dan maar. Deze lichtgevende wijnkoeler is allereerst bedoeld om een fles wijn koud te houden. Of om verlichting te geven. Of om sfeer te maken. Of om muziek af te spelen. Of, of, of… Al het hiervoor genoemde.

Groupdeal’s wijnkoeler met LED-verlichting en Bluetooth werkt met een geïntegreerde oplaadbare batterij en een USB-kabel. Tenminste, die zorgt ervoor dat het licht aangaat en de Bluetooth speaker werkt. Om de wijn te koelen moet je namelijk gewoon ‘ouderwets’ ijsklontjes in het gadget gooien.

De opvallende wijnkoeler is volgens Groupdeal overal gemakkelijk mee naartoe te nemen. Dat geloven we best. Houd hem als een soort handtas vast aan het hengsel onderweg naar het park, het strand, of een barbecue feestje bij de buren. Waar je in het park of op het strand ijsklontjes vandaan haalt? Dat is een zorg voor later. Eerst: wijn! Begin snel met drinken voordat deze lauw is.

wijkoeler Groupdeal
3-in-1 Wijnkoeler (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 49,95 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 28 in de schappen liggen, waaronder een opblaasbare jacuzzi die matcht met deze Bluetooth wijnkoeler, een elektrische mountainbike, solar powerbank en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!