Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 23 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: Xiaomi opvouwbare loopband

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze opvouwbare loopband van het Chinese tech-merk Xiaomi.

Sportscholen dicht? Geen probleem

De sportscholen zijn alweer een tijdje gesloten. Wie zich pas weer in zijn sportkleding hijst wanneer de sportscholen weer openen moet tegen die tijd misschien een nieuwe set sportkleding aanschaffen. In een grotere maat. Jezelf fit houden is niet onmogelijk zonder sportschool. Integendeel; ga naar buiten en wandel een stuk.

Wie niet houdt van de frisse (of beter gezegd ijskoude) buitenlucht kan ook binnen een stukje wandelen. Dat kan op deze opvouwbare loopband van Xiaomi die je zo onder je bed schuift wanneer je je dagelijkse ronde hebt gelopen. Je scoort hem deze week via Groupdeal.

xiaomi loopband Groupdeal
Xiaomi opvouwbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Xiaomi opvouwbare loopband

Rondjes rondom de bank wandelen of om het kookeiland is even leuk maar verveelt snel en maakt je waarschijnlijk ook duizelig. Een loopband als deze van Groupdeal is een goed alternatief voor wie graag in huis ijsbeert om zijn stappenteller aan te jagen. Om extra duidelijk te zijn: deze loopband is niet bedoeld om op hard te lopen. Dat is zichtbaar aan zijn maximale snelheid van 6 kilometer per uur. Het is dus vrij letterlijk een loopband. Doordat de loopband inklapbaar is berg je hem zo op in een kast of onder je bed of bank.

Xiaomi’s loopband, ook wel de ‘walking pad’, heeft een ingebouwd LCD-scherm waarop de tijd en snelheid worden weergegeven. Via de bijgeleverde afstandsbediening en de MiHome App kun je verschillende data aflezen van je activiteit.

Xiaomi loopband Groupdeal
Xiaomi opvouwbare loopband (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 489,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die er in week 3 te koop zijn.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!