Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 7 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: multifunctionele Bluetooth gadget voor koud bier

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een bijzondere multifunctionele Bluetooth gadget.

En de prijs voor meest (vreemde) multifunctionele gadget gaat naar…

Lidl en Aldi spannen de kroon als het op (on)handige en onverwachte multifunctionele gadgets aankomt. Groupdeal wil blijkbaar meedoen in deze niet zo prestigieuze strijd. De inzet? Deze multifunctionele speaker, lamp en drankenkoeler in-een. Je wist waarschijnlijk niet dat je dit gadget nodig had. Dat komt doordat je hem niet nodig hebt. Maar geinig is hij wel.

speakerlamp Groupdeal
Multifunctionele speaker, lamp en wijnkoeler in-één (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Speakerlamp Bali

Deze multifunctionele speakerlamp heeft de naam ‘Bali’. Waarom? Waarschijnlijk omdat er perfect een aantal Bintangs in passen om gekoeld te worden. Al is het bepaald niet praktisch om dit gadget mee te nemen op je trip naar Indonesië. De komende tijd naar Indonesië gaan zit er overigens ook niet in gezien de dramatische Covid-situatie waar het land op dit moment mee worstelt. Er zijn belangrijkere dingen gaande dan jouw vakantie.

Enfin, er passen dus een paar (twee?) bierflesjes in deze ‘wijn’koeler. Terwijl de koeler je drank koud houdt, klinkt er tot zes uur lang muziek uit de speaker. Dim het LED-licht of kies voor een RGB-kleur voor wat extra sfeer. Het licht en de speaker bedien je via een afstandsbediening, al kun je de muziek ook via je smartphone bedienen dankzij de Bluetooth-functie van de speaker/lamp/drankkoeler.

Wat verder opvalt aan dit (on)handige gadget is dat hij verkrijgbaar is in twee formaten. Kies voor medium of voor een XL-versie. Al is het niet duidelijk of die XL-versie groot genoeg is om een heel treetje Bintangs in te koelen.

Prijs: 89,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 31 in de schappen liggen, waaronder Bluetooth oordopjes, een opblaasbare whirlpool en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!