Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: Apple iPhone SE 2020

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een refurbished Apple iPhone SE 2020.

Groupdeal’s deal: refurbished iPhone SE 2020

De iPhone SE 2020 die deze week bij Groupdeal in de aanbieding is, heeft een beetje geschiedenis. Hij is niet spiksplinternieuw. Dat wil zeker niet zeggen dat het geen goed toestel is. In tegendeel: deze iPhone met 64GB opslagruimte is 100 procent technisch in orde. Hij heeft alleen wel lichte gebruikssporen. Wie daar doorheen kan kijken, heeft voor een scherpe prijs een iPhone die nog jaren mee kan gaan.

Apple’s iPhone SE 2020 draait op iOS 13, heeft de mogelijkheid voor een dubbele SIM-kaart, een super goede 12-megapixel camera, en compatibiliteit met QI voor draadloos opladen.

iPhone SE (2020)
De iPhone SE (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Het voordeel van een refurbished smartphone

Een refurbished smartphone kopen heeft een aantal voordelen ten opzichte van het kopen van een andere gebruike smartphone, bijvoorbeeld via Marktplaats. Zo is dit toestel bijvoorbeeld voorzien van twee jaar garantie. Die krijg je er bij een ietwat schimmige Marktplaats-aankoop zeker niet bij.

Een ander groot voordeel? De prijs. Het spreekt voor zich dat een refurbished toestel, zoals deze iPhone van Groupdeal, een stuk goedkoper is dan hetzelfde nieuwe exemplaar. Het geld dat je bespaart op een refurbished smartphone kun je mooi in je zak houden.

Een derde voordeel van een refurbished smartphone kopen ten opzichte van een nieuwe is er een voor het milieu. We hoeven je hopelijk niet uit te leggen waarom dat het beter is voor het milieu om te kiezen voor een gebruikt toestel in plaats van keer op keer een nieuwe te kopen.

Prijs: 359,95 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 opvallende gadgets die er in week 32 in de schappen liggen, waaronder een terrasheater en Bluetooth-speaker in-één, en een Bluetooth hoofdtelefoon voor nop.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: Apple iPhone SE 2020
Sluiten