Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 11 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: projector voor ultieme thuisbioscoop

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een draagbare beamer.

Geen tv? Kijk films op de muur

Een goede film komt het best tot zijn recht op een groot scherm. Het is geen nieuws dat een spectaculaire blockbuster of een prachtige indie-film minder tot zijn recht komt op een iPad of het scherm van een laptop. De oplossing is een tv. Het liefst een zo groot mogelijke. Tenminste, dat denk je. Totdat hij in de woonkamer staat, of aan de muur hangt, en het besef indaalt dat je complete muur tv is.

De gemiddelde hipster krijgt alleen van dit idee al kromme tenen en rode vlekken in diens nek. De oplossing om een Wes Anderson-film op groot scherm te kijken zonder dat alle aandacht in huis uitgaat naar de tv? Een beamer. Deze week scoor je er een bij Groupdeal voor een bizar kleine prijs.

projector groupdeal
Projector (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Draagbare projector beamer

Laten we dit eerst even ophelderen: er is geen verschil tussen een projector en een beamer. Het is een en hetzelfde apparaat. Laat je dus niet misleiden door hoe Groupdeal dit apparaat noemt; het is namelijk geen magische 2-in-1 deal. Het is wel een goedkope deal.

Groupdeal’s projector kost minder dan 70 euro. Voor dat geld krijg je een apparaat dat kan switchen tussen verschillende beeldformaten, met verschillende aansluitingen en een bijgeleverde afstandsbediening. Let wel op: het beeld van deze lichtgewicht beamer (380 gram) is alleen goed zichtbaar in een deels verduisterde ruimte.

Prijs: 67,50 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 14 meest opvallende die er in week 36 in de schappen liggen, waaronder een goedkope elektrische fiets, Bluetooth in-ear oordopjes met noise cancelling en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: projector voor ultieme thuisbioscoop
Sluiten