Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan €2000

Groupdeal gooit wekelijks en dagelijks verschillende gadgets en apparaten in de uitverkoop. De een is met name opvallend en de ander voornamelijk handig. Opvallend of handig: wat de apparaten en gadgets allemaal gemeen hebben is dat ze eigenlijk altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een elektrische fiets met middenmotor.

Goedkope elektrische fiets altijd duurkoop?

Wanneer is een elektrische fiets écht goedkoop? Als hij minder dan 2500 euro kost heb je zeker een goedkoop exemplaar te pakken. Goedkoop is, zeker als het om e-bikes gaat, alleen vaak duurkoop. Zo bestaan echt goedkope accu’s anno 2021 nog niet, waardoor goedkope elektrische fietsen vaak inleveren op de kwaliteit van andere materialen en onderdelen. Toch zijn er altijd uitzonderingen op de regel. Daar lijkt deze elektrische fiets die we op Groupdeal tegen kwamen er een van te zijn.

Veloci diamond e-bike elektrische fiets Groupdeal
Veloci Diamond (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeals deal: Veloci Diamond e-bike

Maak kennis met de nieuwste elektrische fiets van Veloci: Diamond. Dit is een keurig afgewerkte elektrische fiets die van de meeste basic gemakken voorzien is. Denk bijvoorbeeld aan goede Shimano Nexus naafversnellingen, een ruime actieradius, een Bafang M300 middenmotor en een groot display met USB-aansluiting.

Het ontwerp van deze e-bike is niet flitsend en modern. Zo zijn de kabels niet in het frame weggewerkt en is de zware accu onder de bagagedrager verwerkt. Dit is echter iets dat we vaker zien bij budget e-bikes. Voor een prijs die ver onder de 2000 euro ligt mag je natuurlijk niet te veel eisen hebben.

Veloci Diamond e-bike
Veloci Diamond display (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 1699,00 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende en betaalbare apparaten en gadgets die er in week 38 in de (online) schappen liggen, waaronder een pastamachine, een terrasverwarmer, goedkope MacBook Pro en meer.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: elektrische fiets voor minder dan €2000
Sluiten