Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 29 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: elektrische voetenwarmer

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze enorme mono-pantoffel.

De ultieme pantoffel

Koude dagen vragen om serieuze maatregelen. Pantoffels zijn het antwoord. ‘Vroeger’ kon je niet in je pantoffels naar je werk maar nu je je werk thuis uitvoert kun je ongegeneerd lekker in pantoffels door je ‘kantoor’ lopen. Een van de voordelen van thuiswerken, als je het ons vraagt.

Pantoffels zijn alleen zó 2020. In 2021 stap je als het aan Groupdeal over naar de mono-pantoffel. Zorg er wel voor dat je niet aan de wandel gaat nadat je er in bent gestapt want dat loopt gegarandeerd slecht af. Blijf je gewoon stilzitten op de bank of laat je je op je wenken bedienen tijdens het werken? Dan is deze mono-pantoffel de beste vriend van je voeten.

voetenwarmer Groupdeal
Elektrische voetenwarmer (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s superdeal: Wellcare elektrische voetenwarmer

Deze mono-pantoffel wordt ook wel een elektrische voetenwarmer genoemd. Welke naam het beestje ook krijgt, het blijft een opvallende gadget. De opwarmtijd van de elektrische voetenwarmer is 7 tot 10 minuten. Daarna is het grote verwarmingsoppervlak warm en kunnen je voeten lekker zweten of smelten. Gelukkig is de binnenkant van de voetenzak uitneembaar zodat je hem regelmatig kunt wassen.

Is warm niet warm genoeg voor jou? Slinger dan de turboverwarming aan op eigen risico. De elektrische voetenwarmer van Groupdeal schakelt automatisch uit na 90 minuten gebruik, heeft drie verschillende standen en heeft ook bescherming tegen oververhitting.

elektrische voetenwarmer Groupdeal
Elektrische voetenwarmer (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 49,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende deals uit week 4.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!