Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 9 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: kleine iPhone SE voor kleine prijs

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een iPhone SE 2020 die een tweede kans krijgt.

Apple’s kleine iPhone in de aanbieding

Je kunt vrijwel wekelijks op Groupdeal terecht voor een goedkope refurbished Apple gadget. Deze week is dat onder meer een iPhone 2020.

De eerste generatie iPhone SE werd voor het eerst gelanceerd in 2016. Het bleef een lange tijd Apple’s kleinste en enige compacte smartphone. De meeste iPhone SE’s uit 2016 waren begin 2020 toch echt aan het eind van hun latijn. Liefhebbers van de compacte iPhone hoefden niet over te stappen naar een nieuw groter model: Apple bracht in april 2020 de tweede generatie van deze smartphone uit.

Een nieuwe iPhone SE kost vandaag de dag gemiddeld zo’n 550 euro. Groupdeal verkoopt deze week een refurbished exemplaar waarmee je zo’n 200 euro bespaart. Een prima deal.

Groupdeal’s deal: Refurbished iPhone SE 2020 64GB

De iPhone SE 2020 die we op Groupdeal vonden is refurbished. Het toestel is technisch 100 procent in orde, maar heeft lichte gebruikssporen. Door die lichte gebruikssporen gaat deze smartphone van Apple voor een kleinere prijs over de digitale toonbank. Dit model heeft een totale opslagcapaciteit van 64GB, wordt geleverd inclusief hoesje en een screenprotector (van getemperd glas).

Ja, de gebruikssporen op deze Apple smartphone zijn een nadeel. Het is geen spiksplinternieuw toestel. Een refurbished toestel kopen heeft gelukkig veel voordelen. Naast het grote voordeel voor je portemonnee heeft de aankoop van een refurbished toestel ten opzichte van een nieuwe voordelen voor het milieu. Een nieuwe smartphone kopen is niet duurzaam: het draagt bij aan luchtvervuiling, watervervuiling en verspilling. Er zwerven nog zo veel goede iPhones rond, zoals deze, dat een nieuwe kopen zonde is, toch?

iPhone SE 2020 Albert Heijn
iPhone SE 2020 (Afbeelding: Albert Heijn)

Prijs: 349,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 opvallende gadgets die er in week 40 in de schappen liggen, waaronder een e-bike, handige keukenapparatuur voor de luie kok, en zowel bij Aldi als Action een opblaasbaar bubbelbad voor zo’n 300 euro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!