Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 17 okt 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor wie (g)een ochtendmens is

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets en apparaten in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Daarnaast zijn er natuurlijk ook gadgets en apparaten te koop die zowel opvallend als handig zijn. Wat in ieder geval allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan.

Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een QI-oplader met ingebouwde klok en verlichting.

Vroeg opstaan kan niet makkelijker, wel ‘leuker’

Er bestaat helaas geen gadget dat (vroeg) opstaan makkelijker maakt. Er zijn wel een aantal gadgets die het leuker proberen te maken. Al ligt het een beetje aan welke definitie van ‘leuk’ je hanteert. Een voorbeeld van zo’n gadget is Groupdeal’s QI-lader. Dat je ‘s ochtends wakker wordt met een volledig opgeladen smartphone jaagt je waarschijnlijk niet makkelijker en sneller uit bed, maar de smartphone-verslaafde is ongetwijfeld blij om direct al diens socials te kunnen checken met een volle accu.

QI oplader ingebouwde klok Groupdeal
QI-oplader met ingebouwde klok en verlichting (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: QI-lader met ingebouwde klok en verlichting

Dit opvallende gadget van groupdeal is een QI-lader die compatibel is met verschillende smartphones, waaronder toestellen van Apple, Samsung, Nokia en LG. De QI-lader heeft ingebouwde verlichting en een klok waardoor het een handig gadget is voor naast je bed. Het is namelijk een klok, nachtlampje en oplader in-één.

Dit gadget zelf is alleen geen wekker. Vergeet daarom niet de wekker op je smartphone te zetten voordat je de ogen sluit. Anders komt er van dat ‘vroeg opstaan’ zeker niets terecht.

groupdeal QI lader lamp
QI-lader met ingebouwde klok en verlichting (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 24,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende apparaten en gadgets die er in week 41 in de schappen liggen, waaronder Bluetooth in-ear oordopjes, een retro-platenspeler en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor wie (g)een ochtendmens is
Sluiten