Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 23 okt 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: uitgebreide budget smartwatch

Op de website van Groupdeal komen we wekelijks en ook dagelijks nieuwe budget gadgets tegen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrische fiets, speaker die ook functioneert als LED-lamp én als wijnkoeler, en een loopband. Het ene gadget is handig en het andere is voornamelijk, ehm, opvallend. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan.

Zo nu en dan staat er een gadget tussen die we je niet willen onthouden. In week 42 is dat deze goedkope smartwatch.

Een uitgebreide gadget

Een fitness tracker en smartwatch zijn beide goede gadgets om je fitness mee te monitoren. De twee worden vaak op één hoop gegooid maar zijn zeker niet hetzelfde ding. Een smartwatch is meestal wat uitgebreider dan een fitness tracker. Dat is handig, mits je functies als bellen, berichten versturen, mailen, muziek afspelen en je smarthome bedienen via een spraakassistent daadwerkelijk nodig hebt.

Heb je dat? Dan heeft Groupdeal een lekkere aanbieding voor je in de vorm van deze Sinji smartwatch. Met deze smartwatch kun je namelijk handsfree bellen, en daarnaast houdt hij onder meer al je beweging bij.

Groupdeal’s deal: Sinji smartwatch

De smartwatch van Groupdeal is een uitgebreide gadget. Koppel het horloge via Bluetooth aan je smartphone via de ”Da Fit”-app en maak gebruik van de vele functies. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen en lezen van WhatsApp berichten, het weerbericht checken en muziek afspelen. Naast deze functies heeft de smartwatch uiteraard ook verschillende functies om die je activiteit monitoren, zoals een stappenteller, speciale sportmodus en calorieverbruik tracker.

Is je verbrande calorieën checken net z’n ongezonde verslaving als continu je social media checken? Misschien. Dit gadget combineert deze gebruiken, en daar is de sportieve whatsapp-verslaafde gegarandeerd blij mee.

Hadden we trouwens al gezegd dat Groupdeal’s smartwatch minder dan 40 euro kost? Nee? Bij dezen.

smartwatch Groupdeal
Sinji smartwatch (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 37,49 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 opvallende gadgets die er in week 42 in de schappen liggen, waaronder een opblaasbaar bubbelbad, e-bikes, keukenapparatuur en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: uitgebreide budget smartwatch
Sluiten