Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor je tablet

Uncategorized Lisanne Beijen 30 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een handige gadget voor je tablet.

Nieuw toetsenbord downloaden of nieuw toetsenbord kopen?

Ieder tablet heeft een standaard toetsenbord. Niet iedereen is even behendig met dit on-screen toetsenbord. Gelukkig bestaan er veel apps, zowel voor iOS als voor Android, om het toetsenbord te veranderen. Hoe goed die app ook is: een tekst langer dan vijftig woorden typen op een touchscreen is al snel een serieuze rotklus. Die klus ga je uit de weg door simpelweg geen ellenlange mails en documenten uit te tikken op je tablet. Gebruik een laptop of een computer met een serieus toetsenbord. Of koppel een toetsenbord aan je tablet om het jezelf een stukje makkelijker en aangenamer te maken. Zo’n tablet toetsenbord scoor je in week 43 bij Groupdeal.

Groupdeal toetsenbord tablet
Belkin tablethoes met toetsenbord (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Belkin tablethoes met toetsenbord

Het toetsenbord dat deze week in Groupdeal’s online winkel te koop is is ontwikkeld voor Apple’s iPad en past op de Apple iPad Air, de iPad 2017 en iPad 2018. Het toetsenbord zit vast aan een tablethoes, of aan de tablethoes hangt ook een toetsenbord. Het is maar net hoe je het bekijkt. Dankzij de hoes is de iPad goed beschermt wanneer je hem bijvoorbeeld in een tas meeneemt. Dankzij het toetsenbord doe je geen halfuur meer over het schrijven van een simpele mail.

Belkin tablethoes met toetsenbord Groupdeal
Belkin tablethoes met toetsenbord (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 andere opvallende en handige gadgets die er in week 43 te koop zijn, zoals een set Bluetooth oordopjes, een slimme elektrische tandenborstel, budget platenspeler en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen