Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 6 nov 2021

Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de sportieveling

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een massage gun waarmee je blessures voorkomt en verhelpt.

‘Geniet’ van een stevige massage

Denk je aan een massage, dan denk je waarschijnlijk aan heerlijk languit op een massagebank liggen terwijl je ergens tussen slaap en bewustzijn dwarrelt. Niet iedere massage is zo’n droom. Iedereen die wel eens bij de fysiotherapeut is geweest kan dat bevestigen. Net als iedereen die wel eens een massage gun heeft gebruikt trouwens. Een apparaat als deze is meer functioneel dan ontspannend, maar kan essentieel zijn in het herstel- of voorkomen van blessures.

Een massage gun stimuleert de bloedcirculatie en bevordert daarmee het veren van afvalstoffen. Dit apparaat dat een deep-tissue massage nabootst helpt bij spierherstel en ontspant de spieren die het masseert. Een apparaat als deze van Groupdeal is zowel voor- als na een workout te gebruiken.

massage gun Groupdeal
Massage gun (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Massage gun

De massage gun die Groupdeal in week 44 verkoopt heeft zes verschillende trilstanden en vier verschillende opzetstukken. Dankzij deze verschillende standen en opzetstukken kun je het apparaat goed personaliseren voor een massage op maat.

De oplaadtijd van Groupdeal’s massage gun is drie uur en het apparaat heeft een accuduur van twee tot vier uur. Met een gewicht van zo’n 1,5 kilo neem je het apparaat ook makkelijk mee op (wintersport)vakantie.

Prijs: 59,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier 15 opvallende gadgets die je er in week 44 kunt scoren, waaronder een hometrainer, Yamaha keyboard, budget keukenapparatuur en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: gadget voor de sportieveling
Sluiten