Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: apparaat voor geliefd en gehaat kerstdiner

Uncategorized Lisanne Beijen 13 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een uitgebreide gourmetstel met steengrill.

Gourmetten: te fout of te goed?

Of het nou pasen, hemelvaart, Pinksteren of kerst is: er is altijd wel iemand die oppert om een avondje te gourmetten. Dat is namelijk altijd oud Hollandsch gezellig. Tenminste, als jij en de rest van het gezelschap van ieniemienie gebakken eitjes, pannenkoekjes en de kleinste stukjes groenten houden. Vind je het daarnaast niet erg dat je huis nog tot drie weken na het etentje naar de maaltijd ruikt? Dan is gourmetten je ding.

Gourmetten is zo fout dat het haast goed is. Al kun je ook zeggen dat het zo fout is, dat het hele stel inclusief miniatuur pannetjes verbannen zou moeten worden naar een andere planeet. Welke van de twee het is laten we even in het midden.

gourmetstel Groupdeal
Gourmetstel (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s deal: Gourmetset met steengrill

Nog niet overtuigd om deze kerst te gourmetten? Misschien haalt Groupdeal je dan over met deze steengrillplaat die je ook kunt gebruiken. Uiteraard wel nog steeds in combinatie met de kleinste pannetjes ter wereld.

Krijg jij het helemaal niet warm van een steengrill omdat je toch alleen maar kleine pannenkoekjes eet? Dan heb je geluk: de set wordt ook geleverd met een speciale pannenkoekenplaat: een soort van uitvergrote poffertjespan. Winnen.

gourmetstel Steengrill Groupdeal
Steengrill (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de 15 meest opvallende gadgets die je er deze week kunt kopen, waaronder een budget hometrainer, e-MTB voor 999 euro, Bluetooth oordopjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen