Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: goedkope slimme huishoudhulp

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met dit goedkope huishoudhulpje

Geef jezelf een robotstofzuiger cadeau

Rond de feestdagen is het vaak al druk genoeg. Naast koken en gezellig doen is het huis schoonhouden ook een klus om je tijd aan te besteden. Al helemaal wanneer je een kerstboom hebt die iedere dag een paar honderd naalden laat vallen ben je meer tijd kwijt aan schoonmaken en stofzuigen dan je lief is. Daarom is een robotstofzuiger je beste vriend rond de feestdagen maar ook daarna. Deze week kun je bij Groupdeal zo’n robot kopen tegen een scherpe prijs.

robotstofzuiger Groupdeal
Robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s robotstofzuiger

Deze robotstofzuiger van Groupdeal biedt je niet klein handje hulp, maar neemt je een grote klus uit handen. Hij maakt namelijk zo’n 100 minuten achter elkaar schoon en kan in die tijd een oppervlakte van 120 vierkante meter stofzuigen. Is het stofzuigwerk klaar? Dan kun je dit schoonmaakhulpje aan het werk zetten om de vloer te dweilen. Daarnaast kan de robotstofzuiger van Groupdeal ook de vloer voor je aanvegen. Dat maakt het een handig 3-in-1 apparaat.

Dit slimme huishoudhulpje wordt geleverd met twee dweildoeken en twee borstels en natuurlijk de benodigde oplader. Laad de stofzuiger na gebruik op zodat hij aan het poetsen kan gaan wanneer jij bijvoorbeeld aan het werk bent of even boodschappen aan het halen bent.

robotstofzuiger Groupdeal
Robotstofzuiger (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 69,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die je er in week 48 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: goedkope slimme huishoudhulp
Sluiten