Action, Groupdeal & Aldi superaanbieding: Noise cancelling hoofdtelefoon met leuke extra

Uncategorized Lisanne Beijen 11 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een budget noise cancelling hoofdtelefoon.

Groupdeal’s deal

Het is feest. Dat zeggen we niet omdat de feestdagen voor de deur staan, maar omdat Groupdeal een Bluetooth hoofdtelefoon met actieve noise cancelling verkoopt voor een hele scherpe prijs. De webshop doet er nog een schepje bovenop, en geeft je bij de aankoop van één hoofdtelefoon er een gratis hoofdtelefoon bij. Waar twee identieke hoofdtelefoons goed voor zijn? Misschien voor de sloddervos die zijn hoofd nog zou kwijtraken als die niet vast zat. Of voor wie zichzelf en een ander een leuk kerstcadeau wil geven. Of voor de persoon met vier oren.

bluetooth hoofdtelefoon Groupdeal
Bluetooth hoofdtelefoon (Afbeelding: Groupdeal)

Bluetooth hoofdtelefoon met noise cancelling

Over naar de hoofdtelefoon, die slechts veertig euro kost. Voor dat kleine bedrag krijg je een hoofdtelefoon met een aantal fijne functies, zoals dus die actieve noise cancelling. Dat maakt het een goede gadget voor tijdens het thuiswerken. Al is het altijd de vraag hoe goed de actieve noise cancelling van een goedkope hoofdtelefoon daadwerkelijk is. Iets is altijd beter dan niets, toch? De grote over-ear oordoppen dempen ongetwijfeld ook zonder deze functie al wat omgevingsgeluid.

Deze hoofdtelefoon heeft een frequentiebereik van 18Hz tot 20.000Hz. De meeste budget hoofdtelefoons hebben een frequentiebereik van 20Hz tot 20.000Hz. De ‘extra bass’ die in de productomschrijving genoemd wordt is daarom vast hoorbaar als je die vergelijkt met de bass van andere goedkope hoofdtelefoons.

Een nadeel van deze hoofdtelefoon is de luisterduur van plusminus acht uur. Dat is niet veel. Nee, het is weinig. Maar wie niet dag en nacht met deze hoofdtelefoon rondloopt kan het ding natuurlijk ‘s nachts gewoon aan de lader leggen.

Bluetooth hoofdtelefoon Groupdeal
Bluetooth hoofdtelefoon met actieve noise cancelling (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 39,99 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen