Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Betaalbare Tech 5 feb 2021

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: refurbished MacBook Air

Groupdeal gooit wekelijks en zelfs dagelijks allerlei gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een refurbished laptop van Apple.

Budget Apple gaar? Kies voor een refurbished apparaat via Groupdeal

Apple’s producten blijven populair. Zelfs hun producten die al een aantal jaar oud zijn. Ondanks dat veel mensen direct in de hype-trein springen wanneer het tech-merk een nieuwe smartphone of laptop uitbrengt zijn er ook mensen die al jarenlang hetzelfde apparaat gebruiken zonder dat die aan vervanging toe is. Waarom bakken met geld uitgeven aan een nieuwe smartphone of laptop terwijl de ‘oude’ nog prima werkt?

Wie toch een nieuwe MacBook of iPhone zoekt moet daar vaak zijn portemonnee voor binnenstebuiten keren. Apple’s producten hebben een aardig prijskaartje. Daarom kan het geen kwaad ook rond te snuffelen tussen tweedehands en refurbished apparaten. Deze apparaten zijn altijd uitvoerig getest en je krijgt net zo goed garantie. Lijkt dit je wel wat? Dan kun je deze week op Groupdeal terecht voor een aantal scherpe refurbished iPhone, -iMac en -MacBook deals.

Macbook
Apple Macbook Air A1466 (Afbeelding: Groupdeal)

Oudere MacBook die nog jaren meegaat

De refurbished Macbook die deze week via Groupdeal te koop is is een Apple Macbook Air A1466. Deze MacBook met Intel Core i5 5e generatie processor is niet spiksplinternieuw (hij komt uit 2017), maar kan zeker nog een paar jaar mee. Deze MacBook heeft niet Apple’s nieuwste super scherpe beeldscherm maar wat betreft zijn processor en geheugen zit het wel snor.

Groupdeal geeft aan dat de nieuwprijs van deze Apple laptop 2049 euro is. Dat was misschien zijn prijs toen hij werd uitgebracht, maar een nieuwe MacBook Air met deze specificaties en uit dit jaar kost je zeker niet meer dan 1000 euro. Al is het anno 2021 niet makkelijk om nog een nieuwe op de kop te tikken.

Prijs: 749,00 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die er in week 5 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: refurbished MacBook Air
Sluiten