Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 18 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal & Aldi Superaanbieding: deze budget smartwatch kan het allemaal

Groupdeal gooit wekelijks en ook dagelijks verschillende gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een budget smartwatch.

Bij een goed voornemen hoort een goede smartwatch

Bij een nieuw jaar horen nieuwe voornemens. Tenminste, dat nemen we ons ieder jaar opnieuw voor, en ieder jaar opnieuw komt er niets van terecht. Dit jaar gaan we echt aan goede voornemens beginnen. Welk goed voornemen onze eerste wordt? De ultieme cliché: iets met fitheid en sporten. Zo’n voornemen is namelijk een goed excuus om een smartwatch in huis te halen. Een smartwatch kan je namelijk helpen bij het behalen van je fitness- en gezondheid-goals. Handig? Ja, als je de confrontatie aan kunt wel.

Groupdeal’s deal: Sinji smartwatch

We zagen de Sinji smartwatch al eerder voorbij komen op Groupdeal, maar we blijven fan. Dat komt namelijk doordat de watch veel uitgebreide functies heeft en minder dan 40 euro kost. Koppel het slimme horloge via Bluetooth aan je smartphone via de ”Da Fit”-app en maak gebruik van de vele functies. Denk bijvoorbeeld aan het ontvangen en lezen van WhatsApp berichten, het weerbericht checken en muziek afspelen.

Al wordt je van muziek afspelen en het weerbericht checken natuurlijk niet fit. Functies die je misschien wel helpen zijn de verschillende mogelijkheden om je activiteit te monitoren. Denk bijvoorbeeld aan een stappenteller, speciale sportmodus en calorieverbruik tracker. Met deze smartwatch om je pols komt het excuus dat je ‘altijd dacht dat je juist wél heel actief was’ te vervallen. Behalve als je heel actief bent, natuurlijk. In dat geval: good for you.

Is je verbrande calorieën checken net z’n ongezonde verslaving als continu je social media checken? Misschien Ja. Dit gadget combineert deze ‘gewoonten’. Daar is de sportieve whatsapp-verslaafde of sportieveling in spé gegarandeerd blij mee.

sinji smartwatch Groupdeal
Sinji smartwatch (Afbeelding: Sinji)

Prijs: 39,47 euro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal & Aldi Superaanbieding: deze budget smartwatch kan het allemaal
Sluiten