Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: gadget voor ultiem kerstontbijt

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met een multifunctioneel apparaat waarmee je zowel het complete kerstontbijt als kerstdiner op tafel tovert.

Multifunctioneel apparaat voor de luie kok en kleine keuken

Een uitgebreid kerstontbijt en kerstdiner op tafel toveren is leuk. Tenminste, als je van koken houdt. En als je voldoende ruimte in de keuken hebt om alle verschillende keukenapparaten in op te bergen. Indien een van deze twee niet voor jou gelden, of misschien zelfs beide, heeft Groupdeal hét apparaat voor je: een multifunctionele oven & Airfryer in-een.

Oké, dit apparaat neemt eigenlijk alsnog wel wat ruimte in beslag. Al helemaal wanneer je je beseft dat je oven waarschijnlijk al in je keuken is geïnstalleerd en dus geen extra ruimte inneemt, en de friteuse normaliter in de schuur staat waar je er ook geen last van hebt. Toch is dit geen verkeerd apparaat voor wie helemaal geen oven heeft of wil overstappen naar een airfryer.

Groupdeal oven
Turbotronic oven (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s oven & airfryer: 9-in-1 apparaat

De TurboTronic AF-2, zoals deze oven en airfryer heet, heeft maar liefst negen verschillende functies. Hij kan bakken, braden, smoren, drogen, grillen, gratineren, roosteren, verwarmen en frituren. En dat met zo weinig mogelijk vet. Al heb je dit laatste natuurlijk uiteindelijk zelf in de hand.

Eigenlijk is het dus een heteluchtoven waarin je zowel taart als patatten kunt bakken. Klinkt dat goed? Maak dan plaats op je aanrecht voor dit glanzende apparaat met touchscreen.

Groupdeal airfryer
Turbotronic oven en airfryer (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 119,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Check dan hier de beste gadgets die er in week 50 in de schappen liggen.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: gadget voor ultiem kerstontbijt
Sluiten