Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: slimme (kerst)verlichting

Op Groupdeal vind je wekelijks allerlei gadgets. De een opvallender dan de ander en de een handiger dan de ander. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met deze slimme lichtslinger.

Een beetje extra sfeer kan geen kwaad

Is sfeer en gezelligheid bij jou in huis op dit moment even ver te zoeken? Dan ben je vast niet de enige. De juiste kerstmuziek doet echter wonderen. Beurt de grijsgedraaide kerst-cd van Michael Bublé of Driving home for Christmas van Chris Rea je niet op? Misschien kan een beetje kerstverlichting de sfeer wel redden. Op Groupdeal kwamen we een slimme lichtslinger tegen die je vanuit je luie stoel met je smartphone bestuurt.

slimme verlichting groupdeal
Slimme (kerst)verlichting (Afbeelding: Groupdeal)

Groupdeal’s slimme lichtslinger

De slimme LED-lichtslinger van Groupdeal heeft verschillende functies. Zo kan hij warm wit licht afgeven maar ook rood-groen-blauw licht. Deze laatste is wel feestelijk maar niet echt sfeervol. Behalve als in de rest van je huis ook felle blauwe, groene en rode LED’s branden natuurlijk.

De kleuren van de lichtslinger zijn vrij standaard. Minder standaard aan de feestelijke verlichting is dat je hem via je smartphone kunt besturen. Koppel het slimme lichtsnoer via een bijbehorende app aan je smartphone of je tablet om hem vervolgens vanaf de bank aan en uit te zetten en de verschillende lichtstanden te selecteren. Dit scheelt je een keer opstaan en naar het stopcontact lopen. Super revolutionair of extreem handig is het niet, maar het is wel een leuke extra.

Na de feestdagen hoef je Groupdeal’s lichtsnoer niet op te bergen maar kun je hem gewoon naar buiten verplaatsen. Het snoer is namelijk spatwaterdicht en daardoor ook buiten te gebruiken.

slimme verlichting Groupdeal
Slimme (kerst)verlichting (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 39,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de beste gadgets die je er in week 51 kunt scoren.

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: slimme (kerst)verlichting
Sluiten