Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 21 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: budget bluetooth oordopjes

Groupdeal gooit wekelijks en zelfs dagelijks allerlei gadgets in de uitverkoop. De een is vooral opvallend en de ander voornamelijk handig. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze vrijwel altijd voor een scherpe prijs over de virtuele toonbank gaan. Zo nu en dan staat er een topper tussen die we je niet willen onthouden. Groupdeal valt deze week op met goedkope bluetooth oordopjes voor minder dan 30 euro.

Bluetooth oordopjes zijn niet meer weg te denken uit onze oren

Een paar jaar geleden waren Bluetooth oordopjes nog ietwat vreemd en werden ze vaak bestempeld als onhandig. Tegenwoordig kijken we niet meer op of om wanneer iemand voorbij wandelt die volop met zichzelf in gesprek lijkt te zijn. Die persoon draagt namelijk waarschijnlijk dezelfde Bluetooth oordopjes als ook in onze eigen oren hangen. Door de toegenomen populariteit van deze Bluetooth oordopjes zijn ze te koop in allerlei prijsklassen. Op Groupdeal kwamen we deze week een set tegen die voor minder dan 30 euro over de virtuele toonbank gaat.

Groupdeal’s deal: Bluetooth oordopjes in powerbank case

De oordopjes die Groupdeal verkoopt zijn al een tijdje verkrijgbaar op de webshop. De prijs van de oordopjes is sinds kort wel extreem gedaald; ze kosten op dit moment nog maar 28 euro. Voor dat geld krijg je een set Bluetooth oordopjes verpakt in een oplaadcase. Die oplaadcase kan de oordopjes ongeveer tien keer opladen. De case functioneert ook als powerbank waarmee je je smartphone in nood kunt opladen. We zeggen ”in nood” omdat het opladen van een smartphone de accu van de case wel volledig leeg trekt. Daarna kun je de oordopjes dus niet meer in de case opladen.

Groupdeal’s Bluetooth oordopjes zijn verder simpele oordopjes met een ingebouwde 40 mAH accu. Die is ongeveer goed voor drie tot vier uur luisterplezier.

Bluetooth oordopjes groupdeal
Bluetooth oordopjes met powerbank case (Afbeelding: Groupdeal)

Prijs: 27,99 euro

Deze week verkopen Groupdeal, Lidl, Aldi en Action nog veel meer handige en goedkope gadgets voor bijna niks. Benieuwd naar wat die zijn? Bekijk dan hier de meest opvallende gadgets die er in week 7 in de schappen liggen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Action, Groupdeal en Aldi superaanbieding: budget bluetooth oordopjes
Sluiten